Medewerkers – Huisartsenpraktijk & Apotheek De Lutte – De Lutte
Plechelmusstraat 1 7587 AL De Lutte Tel:0541-551355
Header afbeelding

Medewerkers

Huisartsen

Huisartsen J.D. (Jan) Brandenburg en J.M. (Anneke) Elferink

Waarnemend huisarts L.G.H. (Loes) ten Velde

Assistenten

Anne Gelhever, doktersassistente.

Monique Dalhoeven, apothekersassistente.

Ineke Haarman, apothekersassistente.

Alice Westerik, apothekersassistente en doktersassistente in opleiding.

Clementine Wiltjer, apothekersassistente en praktijkmanager.

De assistente heeft beroepsgeheim, net als alle medewerkers in onze praktijk. Als u belt, maakt zij op basis van uw klacht of hulpvraag een inschatting wanneer en bij welke medewerker u het beste geholpen kan worden.

Soms geeft zij informatie of een zelfzorgadvies en is een afspraak niet nodig. Zij is hiervoor opgeleid en werkt volgens de gebruikelijke richtlijnen van onder andere NTS (Nederlandse Triage Standaard) en NHG (Nederlands Huisarts Genootschap). Bij meer ingewikkelde medische vragen wordt altijd de huisarts geraadpleegd. Deze werkwijze is gebruikelijk in Nederlandse huisartsenpraktijken en maakt dat we iedereen de juiste zorg kunnen bieden.

Iedere werkdag tussen 10.30 en 12.00 uur kunt u bellen voor uitslagen van medische onderzoeken. De uitslag kan pas worden doorgegeven zodra deze door de huisarts is beoordeeld.

Verpleegkundig specialist en praktijkondersteuners

Ellen Booijink, verpleegkundig specialist (VS) AGZ met aandachtsgebied Ouderenzorg. Zij inventariseert welke ouderen in onze praktijk kwetsbaar zijn en welke hulp zij nodig hebben. Ellen is vanwege haar specialisatie bevoegd om medicijnen voor te schrijven. Zij doet sinds begin 2022 ook een eigen huisartsenspreekuur, en is dus breed inzetbaar in onze praktijk.

Wilt u meer informatie over wat een VS is, klik dan hier voor een folder of hier voor een filmpje.

Adelheid Oude Alink, is praktijkverpleegkundige en begeleidt samen met de huisarts diabetespatiënten en patiënten met (een verhoogd risico op) hart- en vaatziekten.

Gery Stratingh en Marco Zomer, praktijkondersteuners GGZ

Bij de POH’s GGZ kunt u terecht voor (kortdurende) psychische ondersteuning en behandeling.