Online inzage (PGO) – Huisartsenpraktijk & Apotheek De Lutte – De Lutte
Plechelmusstraat 1 7587 AL De Lutte Tel:0541-551355
Header afbeelding

Online inzage (PGO)

U kunt met een PGO (persoonlijke gezondheidsomgeving) online een deel van uw medische gegevens inzien. Hieronder vallen de diagnoses (‘episodes’), medicijnen, gegeven adviezen en behandeling tot 1,5 jaar terug. Met een PGO kunt u ook van andere zorgverleners uw medische gegevens ophalen.

Er zijn vele PGO’s als app of website beschikbaar. De PGO die uw medische gegevens van onze huisartsenpraktijk kan ophalen, moet voorzien zijn van het MedMij-label. Op de website PGO.nl vindt u alle PGO’s die een MedMij-label hebben en ook hebben aangetoond gegevens te kunnen uitwisselen met de huisartsenpraktijk. Een voorbeeld van een goede PGO is CGM Life. Deze is alleen als website (niet als app) beschikbaar.

Wij willen in de toekomst ook een patiëntenportaal aanbieden. Hiermee kunt u naast het inzien van uw medische gegevens ook afspraken maken, medische vragen stellen en recepten herhalen. Een nadeel van een portaal is dat andere zorgverleners dan de huisarts hun gegevens niet kunnen toevoegen. Zie voor andere verschillen dit filmpje.